شتاب دهنده نوین تک

چهارشنبه, 09 آذر 1401 ساعت 09:48
این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)

گزارش بازدید از شتاب دهنده نوین تک 21 فروردین 1397

شتاب دهنده نوین تک از تابستان سال 96 فعالیت خود را بصورت رسمی آغاز نموده است این مجموعه فعالیت های خود را در چهار حوزه فناوری مالی (فینتک)، بازی، اینترنت اشیا و تجارت الکترونیک متمرکز نموده است . در این جلسه آقای قبادی مدیر شتاب دهنده توضیحاتی را در رابطه با شتاب دهنده نوین تک به نیک اندیشان کارایا ارائه دادند که از مهمترین بخش های آن می توان به نحوه جذب این شتاب دهنده اشاره کرده که بصورت دوره ای می باشد و الان در دوره اول خود قرار دارند و این دوره در خرداد ماه 97 با برگزاری دمودی این مجموعه به پایان خواهد رسید شتاب دهنده نوین تک در ازای سرمایه گذاری 30میلیون تومانی به صورت مادی و 107 میلیون تومان بصورت اعتباری در تیم های استارتاپی خود 15 درصد از سهام آنان را اخذ می کند . در ادامه جلسه که با هدف آشنایی سرمایه گذاران نیک اندیش کارایا قبل از دمودی شتاب دهنده نوین تک برگزار گردید نیک اندیشان طی یک تور از مجموعه نوین تک و تیم های حاضر در آن بازدید به عمل آوردند. در این بازدید جناب زورمند عضو نیک‌اندیش گروه سرمایه‌گذاران نیک‌اندیش کارایا و تیم اجرایی کارایا حضور داشتند.

استارتاپها:

در این مجموعه هفت استارتاپ مشغول بکار هستند که در زیر توضیح مختصری از کسب و کار هر کدام ارائه می شود :

1- استارتاپ آناکوانت: در زمینه بورس فعالیت می کند این تیم با نوشتن الگوریتم هایی به سرمایه گذاران در بورس کمک می کند تا از احساسات و التهابات بازار در امان بمانند و با یک معامله منطقی سود خود را افزایش دهند
2- استارتاپ فلپ : فلپ یک تیم بازی سازی است که اولین بازی خود را به نام چی میشد ؟ را برای گوشی های اندروید به تازگی منتشر کرده است. این بازی 10 روز اول انتشار نزدیک به 800 نصب گرفته و در زمینه اطلاعات عمومی و روانشناسی مخاطبان خود را به چالش می کشد.
3- استارتاپ نکسیت: این استارتاپ در زمینه خانه های هوشمند فعالیت می کند و محصول اول خود را برای کنترل روشنایی لوستر ها طراحی نموده است که با استفاده از اپ اندروید و IOS کاربران می توانند روشنایی لوستر های خانه خود را کنترل کنند همچنین این تیم قصد ورود به شاخه های دیگر خانه هوشمند را نیز در آینده دارا می باشد.
4- استارتاپ لاک پست (فیدوباکس): این تیم در زمینه طراحی باکس های اشتراکی برای استفاده عموم مردم در فضا های عمومی کار می کند یکی از کاربردهای مهم این باکس ها به گقته تیم می تواند مورد استفاده قرارگرفتن توسط استارتاپ هایی مانند دی جی کالا باشد به این شکل که درصورت نبودن فرد خریدار در محل محصول او را در نزدیکترین لاک پست قرار می دهند و فرد در ساعت از شبانه روز با اسکن کردن کد قفل باکس ها درب آن را باز کرده و محصول خود را برمیدارد و این باعث صرفه جویی در هزینه های مرجوعی آن کسب و کار می شود
5- استارتاپ جعبه سفید: این استارتاپ در زمینه بیمه کار می کند و مارکت پلیسی را برای نمایندگی های بیمه در سرتاسر ایران فراهم آورده تا با دریافت در خواست خرید مشتریان بهترین آفر ها را برای فروش بیمه به آنها بدهند
6- استارتاپ بدوپت: این استارتاپ یک مارکت پلیس کاملی برای خرید و فروش محصولات و خدمات مرتبط با حیوانات خانگی می باشد این تیم با توجه به تجربیات خود در داشتن فروشگاه های فیزیکی و همچنین آنلاین اقدام به ساختن این مارکت پلیس کرده است .
7- استارتاپ یومی خانه: این استارتاپ به کاربران خود کمک می کند تا بتوانند در ست کردن لوازم خانه شان براساس رنگ و تیپ لوازم بهترین انتخاب را داشته باشند و چیدمان خانه خود را به بهترین شکل انجام دهند.

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد شتاب‌ دهنده نوین تک می‌توانید به سایت شتاب دهنده نوین تک مراجعه کنید.





جلسه ی بازدید از شتاب دهنده نوین تک



جلسه ی بازدید از شتاب دهنده نوین تک



جلسه ی بازدید از شتاب دهنده نوین تک

 


جلسه ی بازدید از شتاب دهنده نوین تک



جلسه ی بازدید از شتاب دهنده نوین تک



جلسه ی بازدید از شتاب دهنده نوین تک

 


جلسه ی بازدید از شتاب دهنده نوین تک

 

خواندن 499 دفعه آخرین ویرایش در شنبه, 12 آذر 1401 ساعت 12:55

نظر دادن

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.